Vacatures

Theaterfestival Out of the box

Kom 23, 24 en 25 maart 'out of the box' genieten van verrassende voorstellingen die een link hebben met autisme.

Theaterwerkplaats Kazou en Theater aan de Rijn organiseren in Arnhem een uniek festival met bijzondere voorstellingen waarin u kunt genieten van een brede programmering van dans tot muziek en zang, van drama tot cabaret. De voorstellingen, allemaal een link met autisme, verrassen, houden een spiegel voor, ontroeren of zorgen voor een lach.

Lees hier meer over de voorstellingen

Kazou presenteert tijdens het festival de première van twee voorstellingen. In de voorstelling Me & my Pro zijn de acteurs van Kazou aan de slag gegaan met professionals uit het vak zoals Iris Hesseling (Huis van Anubis), Adriaan Luteijn (Introdans) e.a. De voorstelling Lieverd kom je slapen is een productie van theaterwerkplaats Kazou en studenten Podiumkunsten van Rijn IJssel.

Theaterwerkplaats Kazou
Theaterwerkplaats Kazou in Oosterbeek is een werkplaats waar jongeren met autisme theaterlessen volgen en voorstellingen maken. Deze voorstellingen worden in het hele land met succes opgevoerd. De recensies zijn lovend, bezoekers geven aan dat zij verrast zijn door de bijzondere invulling van theater door deze jongeren. Theater van niveau dat verrast, confronteert of ontroert.

Informatie over de programmering, prijzen en kaarten reserveren vindt u op www.theaterwerkplaatskazou.nl