Vacatures

Workhome

Bezoekinformatie

Adres: Wolfheze 27B/ ingang tegenover Heelsumseweg 52, 6874 BG Wolfheze
Postadres: Secretariaat Workhome, Wolfheze 27B, 6874 BG Wolfheze
Telefoon: 088 357 45 20
E-mail: secretariaatbcvworkhome@leokannerhuis.nl

Voor wie ?

Het Workhome is een woon-werkvoorziening voor volwassenen met autisme die beperkte mogelijkheden hebben om zelfstandig te wonen en behoefte hebben aan structuur en overzicht. Wonen, werken en ontspannen zijn in het Workhome volledig geïntegreerd. In het Workhome wonen en werken 34 cliënten die meer of minder intensieve, individuele begeleiding en behandeling krijgen. Naast de vier huizen met cliënten die langdurig op het Workhome verblijven is er ook een doorstroomhuis voor bewoners met meer zelfstandigheid.

Aanmelden?

Bewoners van het Workhome verblijven over het algemeen voor een zeer lange periode op deze afdeling. Voor meer vragen over aanmelding, neem contact op met het secretariaat van het Workhome:
Telefoon: 088 357 45 20
E-mail: secretariaatbcvworkhome@leokannerhuis.nl

Docu over Workhome-bewoners

Het NTR-programma Andere Tijden maakte in het najaar van 2017 de mooie documentaire IJskastmoeders over mensen met autisme in de jaren 60 en 70. Twee bewoners van het Workhome, Job en Joan, en hun familie vertellen hoe het was om in de jaren 60/70 autisme te hebben. In de docu aandacht voor de zoektocht naar een goede behandeling en woonvorm en de ouderinitiatieven die leidden tot de oprichting van het dr. Leo Kannerhuis.