Vacatures

Behandelcentrum jongeren Nijmegen

Voor meer informatie over aanmelden, wachttijden en de verschillende behandelmogelijkheden kunt u contact opnemen met Fleur Fontijn, aanmeldfunctionaris behandelcentrum jongeren Nijmegen (f.fontijn@leokannerhuis.nl).

Bezoekinformatie

Adres: Scherpenkampweg 60, 6545 AL Nijmegen
Telefoon: 088 357 44 70
Fax: 088 358 45 25
E-mail: secretariaatbcjnpoli@leokannerhuis.nl

Voor wie?

Voor jongeren met autisme én andere psychiatrische en gedragsproblemen tot en met 23 jaar die vastlopen in hun ontwikkeling en problemen hebben op school, thuis of in hun sociale omgeving én waarbij eerdere behandeling niet heeft geholpen

Waarvoor kun je bij dit behandelcentrum terecht?

Bij dit behandelcentrum kun je terecht voor een gespecialiseerde autismebehandeling. Afhankelijk van je behandeladvies kom je één keer per twee weken of meerdere keren per week naar het behandelcentrum om te werken aan je problemen. Soms is het nodig dat wij je tijdelijk opnemen. Je krijgt dan een eigen kamer in een huis met andere jongeren. Je kamer mag je naar je eigen smaak inrichten.

Hoe kan ik me aanmelden?

Alleen erkende verwijzers kunnen bij ons aanmelden. Dit zijn de huisarts, de psychiater, de jeugdarts en de kinderarts. Daarnaast kunnen de sociale wijkteams en zorgloketten van de gemeenten naar ons verwijzen. Je kunt je niet zelf bij ons aanmelden.