Vacatures

Over ons

Het dr. Leo Kannerhuis is een behandel- en kenniscentrum voor autisme met locaties in de omgeving van Arnhem, Nijmegen en Amsterdam. We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme in combinatie met andere psychiatrische of gedragsproblemen. Ze kunnen bij ons terecht als eerdere specialistische behandeling hen niet heeft geholpen. Ons doel is hun ontwikkeling weer op gang te brengen zodat zij beter in staat zijn weer de draad in hun leven op te pakken.

Wij bieden passende (hoog)specialistische behandelingen voor mensen met autisme uit heel Nederland. Met persoonlijk én online contact. In een van onze leeftijdsgebonden behandelcentra of bij patiënten thuis, als dat kan. Door samen te werken met partnerinstellingen houden we een scherp oog voor comorbiditeit bij autisme en bewaken we het risico van onder– én overbehandeling.

Onze ambitie is om onze behandelingen voortdurend te verbeteren. Daarom investeren we in wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Nieuwe inzichten over autisme delen we graag met andere professionals. Daarnaast ontwikkelen we digitale hulpmiddelen. Dat doen we samen met patiënten, behandelaren, wetenschappers en partners.

Het dr. Leo Kannerhuis heeft het TOPGGz-keurmerk.

Het dr. Leo Kannerhuis is onderdeel van Parnassia Groep.