Vacatures

Jongeren

Als je autisme hebt, stelt het leven vaak hoge eisen aan je. Soms kun je daardoor angstig, somber, in de war zijn of juist heel erg boos worden. Kom je er niet meer uit, helpt de ondersteuning die je tot nu toe hebt gehad je niet verder? Bij het dr. Leo Kannerhuis zijn we gespecialiseerd om jouw problemen die met je autisme te maken hebben, aan te pakken. Hoe moeilijk die ook zijn.

Welke jongeren kunnen bij ons terecht?

Wij bieden gespecialiseerde behandelingen voor jongeren van 12 tot en met 24 jaar. Je kunt bij ons terecht als:

  • je al een diagnose autisme hebt met daarnaast (waarschijnlijk) andere psychiatrische of gedragsproblemen;
  • je vastloopt in je ontwikkeling en je problemen hebt op school, thuis of in je sociale omgeving;
  • eerdere behandeling niet heeft geholpen.

Aanmelden?

Alleen erkende verwijzers kunnen jou bij ons aanmelden. Dit zijn de huisarts, de psychiater, de jeugdarts en de kinderarts. Daarnaast kunnen de sociale wijkteams van de gemeenten naar ons verwijzen en zorgloketten van de gemeenten jongeren onder de 18 jaar naar ons verwijzen. Je kunt je niet zelf bij ons aanmelden. Wel moet je zelf het aanmeldformulier invullen en bij je verwijzer afgeven.

In het kort

Bij behandeling kijken wij goed naar wat er precies met je aan de hand is. Waarom loop je vast? We maken een analyse van je problemen en stellen een diagnose. Samen onderzoeken we dan welke behandeling het best bij je past. Ons doel is jouw ontwikkeling weer op gang brengen zodat je weer beter voelt thuis, op school en bij je vrienden.