Vacatures

Consultatie

U kunt bij ons terecht voor aanvullende diagnostiek, behandeladvies en consultatie. Bijvoorbeeld als een behandeltraject van een patiënt bij uw instelling is vastgelopen. Of als uw patiënt waarschijnlijk ASS heeft, maar er allerlei andere problemen spelen waardoor een goede diagnose moeilijk te stellen is. Naast verwijzende instanties, zoals de huisarts, jeugdarts (GGD), medisch specialist, jeugdbescherming/reclassering, Centra voor Jeugd en Gezin of een sociaal wijkteam/zorgloketten van een gemeente, bieden we ook consultaties aan professionals uit de specialistische- en basisggz, FACT-teams of RIBW’s.

Het is niet altijd nodig of wenselijk dat uw patiënt bij ons in behandeling komen. We denken graag met u mee, bij u op locatie, samen met het huidige behandelteam, uw patiënt en zijn systeem.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons Aanmeldbureau. Voor de locatie Amsterdam kunt u op werkdagen tussen 13.00 - 14.00 uur bellen naar 088 357 42 70 of een mail sturen naar aanmeldbureauamsterdam@leokannerhuis.nl. Voor de locaties in Gelderland belt u 088 357 45 80 of mailt u naar: aanmeldbureau@leokannerhuis.nl.